Student-SM 2024

Svenskt mästerskap i simning för studenter kommer att anordnas av LiU AIF Simning tillsammans med SAIF och LASS!

Student-SM i simning är ett fantastiskt tillfälle där Sveriges främsta skolor samlas för att dela passionen för simning. Det är inte bara en tävling, det är en helg fylld med gemenskap och en känsla av samhörighet bland intelligenta och engagerade avdankade student-simmare från olika delar av landet.

Under denna spännande helg får skolorna möjlighet att visa upp sina mest skickliga simmare, samtidigt som det finns utrymme för gemensamma aktiviteter och sociala evenemang. Det är inte bara om att vinna, utan också om att skapa minnen och knyta band mellan likasinnade individer med en passion för simning och intellektuell nyfikenhet.

Denna helg fylls inte bara av spännande tävlingar utan också av en sittning där simmarna får möjlighet att umgås och lära känna varandra utanför bassängen. Det är en plattform där talanger får blomma och där erfarenheter och kunskap utbyts mellan simmare från olika akademiska institutioner.

Student-SM i simning kommer inträffa den 27 April 2024! Inbjudan hittar du här!

Länk till Anmälan! Om ditt universitet/högskola inte har någon simförening kan du mejla oss på student-sm@liusimning.se så kan vi hjälpa dig!


I projektgruppen för student-SM 2024 sitter

Projektledare
Aron Qvirist

Ekonomiansvarig
Siri Selander

Tävlingsansvarig
Astrid Svedberg

Sittningsansvarig
Jesper Böhn

Aktivitetsansvarig
Anton Campalto

Näringslivsansvarig
Hamza Keifo

Boendeansvarig
Rebecka Öberg

Marknadsföringsansvarig
Isac Rune

Om du vill komma i kontakt med oss gör du det enklast via:
student-sm@liusimning.se
spons@liusimning.se
eller via facebook!